Het zit Catherine Keyl niet mee. Toen de 75-jarige vrouw alleen thuis was, kwam ze ten val in haar huis met een hoofdwonde, gekneusd borstbeen en een gebroken rib als resultaat. Daardoor moest ze de afgelopen weken verstek laten gaan voor heel wat talkshows.

“Ik ben in huis gevallen, heel stom over mijn eigen boodschappentas. Het was een dag voor Koningsdag. Ik was bij Johnny de Mol in zijn talkshow HLF8 geweest. Aan het einde van die show maakte hij bekend dat hij zich zou terugtrekken vanwege alle commotie. Iedereen was daar erg door aangedaan, waaronder ik ook”, blikt Catherine terug in Story.

Keyl kwam terug thuis met Johnny in haar gedachten en wilde bij thuiskomst de boodschappentas naar boven dragen. Alleen was ze vergeten dat die tas behoorlijk zwaar was door een doos wasverzachter. “Ik struikelde en voor ik het wist lag ik voorover op de trap.”

Gelukkig was de buurman er om Catherine te helpen. Waarop zij besloot om toch niet meteen een dokter te bellen, het was immers Koningsdag en het leek haar niet nodig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl