GTST-acteur Cas Jansen heeft via zijn sociale media een update gegeven over zijn huidige toestand. Het is ondertussen twee maanden geleden dat de acteur met zijn fiets een ongeval had, Cas viel met zijn e-bike en het was een harde klap op zijn hoofd. De schade was enorm, niet zozeer aan het asfalt waarop Cas ten val kwam, wel aan zijn lichaam.

“BAM! Met een hele harde klap val ik met mijn hoofd op het asfalt.. een heftige val met mijn ebike nu 9 weken geleden deed mijn leven behoorlijk opschudden. Een gebroken kaak, kin, hand en veel tanden ongemak deed me ruw beseffen hoe kwetsbaar we zijn”, geeft Cas in een update toe.

“In de weken daarna volgt de realisatie hoe weerbaar en krachtig ons lichaam kan zijn om weer goed te herstellen. Daar ben ik erg dankbaar voor, net als voor alle buitengewoon kundige artsen, verpleging en tand specialisten.”

Cas zag een groot deel van zijn plannen in het water vallen en dat was best erg, maar gelukkig liet niemand hem vallen, integendeel. “Maar ook zo dankbaar voor alle lieverds om mij heen, en al die talloze lieve berichten en steun die ik heb ontvangen!”

Eén ding is zeker: Cas heeft zijn lesje wel geleerd. “De ene zegt ‘wat heb je een mazzel dat het zo is afgelopen’, de ander zegt ‘je hebt ongelofelijk veel pech gehad’. Tja, het is allebei waar.”

“Deze periode kan ik nu afsluiten, dat is geweldig! En voor iedereen die nog twijfelt of helemaal het nut niet inziet van een helm op je ebike? Doe het nou maar gewoon!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.