2022 zit er alweer bijna op, en er wordt door iedereen volop teruggeblikt op het afgelopen jaar. Voor Bridget Maasland was 2022 toch wel een geslaagd jaar waar ze met goede gevoelens naar kan terugkijken.

“Het was eindelijk een wat rustiger jaar. We hebben wat turbulente jaren achter de rug. Mijn privéleven lag nogal op straat. En natuurlijk op mijn werk, omdat Peter R. de Vries vorig jaar is vermoord”, zegt Bridget in Weekend.

Nu het was rustiger is geworden, is het gemoed van Bridget ook weer de goede richting uit gegaan. Toen het bijzonder druk was en corona de overhand nam, vond ze het ook allemaal een beetje eng. Dus ze is opgelucht dat het weer beter gaat.

“Ik geloof niet dat het ooit helemaal weggaat, het is nu geïmplementeerd in ons leven en we weten ermee om te gaan. Onzekere tijden zijn nooit leuk, dus dat die achter ons liggen, voelt goed.”

Vooral het feit dat we als mens werden beperkt in onze vrijheid en in ons zijn, vond Maasland erg eng. Overal verloren mensen hun dierbaren en dat is nooit prettig om te zien. Net zoals de energiecrisis en een oorlog niet zo leuk zijn.

“Het is ook allemaal nog lang niet voorbij, zeker niet de hoge energierekeningen en de oorlog, maar ik heb wel het idee dat we weer een beetje in rustiger vaarwater komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl