We leven in een maatschappij waar je tegenwoordig niet zomaar nog kan zeggen wat je denkt of wat je mening is. Je komt heel snel onder vuur te liggen en daar heeft presentatrice Bridget Maasland weinig zin in. Zij let dubbel zo goed op wat ze zegt.

Zij houdt zich momenteel vooral erg bezig met haar winkel en webshop. Die doet het bijzonder goed in landen als Canada, Scandinavië, Amerika en Australië. Zij zijn op tijd begonnen met het opstarten van een webshop en moesten dat gelukkig niet midden in corona doen.

“Met social media kom je veel makkelijker over de hele wereld. Blijkbaar hebben we toch wel een winkel met bijzondere spullen. Wij kopen op een andere manier in. Heel erg onze eigen smaak. Het is als je bij ons binnenkomt altijd gezellig”, vertelt Bridget over haar winkel in Party.

Bridget zelf staat niet elke dag van de week in de winkel, dat doet haar broer. Hij staat ook in voor het meeste werk in de winkel. Maar toen het nodig was zoals tijdens corona, dan hielpen Bridget en haar ouders mee om bestellingen in te pakken.

Zaken doen met familie, het wordt heel vaak sterk afgeraden. Maar bij Bridget lijken er weinig problemen te zijn. “We gooien alles eruit. Als Hagenezen zijn wij heel direct. Dat wil niet zeggen dat er geen irritaties zijn of akkefietsjes, maar dat is in elke familie. Ik denk dat ik maar een aantal mensen in het leven echt vertrouw en dat is mijn familie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl