Het zou zomaar kunnen

De familie Hazes zou wel eens wat goed nieuws kunnen gebruiken. Wanneer er nieuws over hen verschijnt is het nooit erg positief en dat zal de familie ook geen deugd doen.

Het is niet meer 100% duidelijk wie nu nog tegen wie praat, en het lijkt alsof zowel Roxeanne Hazes, André Hazes en Rachel Hazes met elkaar ruzie hebben?

Één van de grote boosdoeners de laatste tijd is de zaak rond de erfenis van de overlijden André Hazes senior. De rechter heeft ondertussen beslist dat Rachel wel degelijk geen wettige erfgenaam is, maar dat zij de exploitatie van de intellectuele eigendomsrechten van André Hazes wel mag voortzetten, schrijft Party.

Wie zich de voorbije maanden niet met de hele zaak heeft bemoeid is André Hazes jr. Hij liet de hele heisa aan zich voorbij gaan en wilde er zo weinig mogelijk over weten.

Maar door zich niet met alles te bemoeien, wil dat niet zeggen dat André de kant van zijn moeder heeft gekozen. Integendeel, de twee hebben op dit moment geen goede relatie met elkaar.

En dat is erg opvallend, want een tijdje geleden woonde hij nog bij zijn moeder in, toen hij net van de afkickkliniek kwam.

Dat André en Rachel geen contact meer hebben, is dan weer goed nieuws voor Monique Westenberg. Zij heeft ook niet bepaald een goede band met Rachel en ziet nu haar kans mooi om André en Roxeanne weer dichter bij elkaar te brengen.

Monique is altijd goed bevriend geweest met Roxeanne en de twee delen geregeld een foto van hen samen op Instagram. En ook de zoontjes van Monique & André en Roxeanne komen ontzettend goed overeen met elkaar.

Er bestaat geen twijfel over dat Monique binnenkort wel een poging zal doen om Rox en haar broer terug bij elkaar te brengen. En dat zou Rachel wel eens helemaal schaakmat kunnen zetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl