Jim Bakkum en Bettina Holwerda vormen al meer dan 10 jaar lang een gelukkig gezinnetje met elkaar en hun drie kinderen. De twee hebben geen geheimen voor elkaar en delen alles met elkaar.

In Weekend verklappen ze hun geheim. “We praten ontzettend veel met elkaar. We zijn van alles op de hoogte. Als iets ons niet zint van de ander, weet diegene dat meteen. En we kunnen ons heel goed inleven in de ander. Als Jim bijvoorbeeld stom reageert, weet ik vaak wel waar dat door komt”, zegt Holwerda.

Maar ook bij Jim en Bettina loopt het niet altijd allemaal op wieltjes en zijn er wel eens strubbelingen. Jim is daarover altijd heel eerlijk in de media, en daar heeft zijn vrouw gelukkig geen problemen mee.

“Ik denk nooit: moet je dat echt bespreken? Op Instagram ben ik ook vrij actief en deel ik ook alles. We zijn allemaal mensen, laten we niet zo moeilijk doen over dingen die we allemaal meemaken. Wie heeft het nou altijd leuk?”

Met drie kinderen erbij is het altijd een drukste van jewelste in huis, maar gelukkig is het koppel een goed team en vullen ze elkaar aan. “Ik probeer iets meer in regelmaat te denken, met regels, maar Bettina is meer van: het loopt hoe het loopt. En samen gaat het goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.