In ‘GTST’ was het personage van Bertrie Wierenga nog maar net zwanger, toen het plots ook bij Bertrie zelf begon te kriebelen Ze is ondertussen iets meer dan 2 jaar samen met haar vriend Dorian Bindels en een kindje zou hun geluk compleet kunnen maken.

“Daar kletsen we geregeld over. Ik ben wel bijna 33 en die biologische klok begint dan toch te tikken, of ik het nou wil of niet”, zegt Bertrie in Vriendinnen en Story.

Voorlopig geniet het koppel nog volop van elkaar, en proberen ze de knetterende ruzies tussen hen zoveel mogelijk te vermijden. “Als we ruzie hebben praten we alles zo snel mogelijk uit. We willen niks liever dan bij elkaar zijn. Als we samen op de bank liggen denk ik vaak: wat heb ik nog meer nodig dan dit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.