Het verhaal van Bertrie Wierenga en Dorian Bindels begon als een mooi sprookje in de backstage van ‘GTST’. Toen ze op Valentijnsdag 2020 hun relatie wereldkundig maakten waren de twee al een tijdje samen.

Een bewuste keuze zo blijkt. Ze wilden graag eerst in alle rust en ver van de schijnwerpers uitzoeken wat ze precies voor elkaar voelden. En dat was niet zo eenvoudig. Bertrie was niet zo gecharmeerd door Dorian, moet ze eerlijk bekennen.

“Het was moeilijk om contact met hem te maken. Er was sprake van een soort aantrekken en afstoten. Waarschijnlijk omdat we al voelden dat er nog meer zou kunnen zijn. Dat was eng en daarom stootten we elkaar af”, citeert Story Bertrie.

Na een paar afspraakjes durfden de twee eindelijk toe te geven dat ze op elkaar verliefd waren. “Er was geen ontkomen meer aan. We werden allebei knalrood, vlogen elkaar in de armen en hebben elkaar nooit meer losgelaten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.