Heel wat collega’s rouwen nog steeds om de dood van hun geliefde collega Pierre Kartner. De man overleed eind vorig jaar, naar het schijnt ten gevolge van botkanker. Enkel dichte familie en goede vrienden hebben afscheid kunnen nemen. Collega’s jammer genoeg niet.

En dat vindt Ben Cramer erg jammer. Hij heeft Pierre het laatste jaar van zijn leven nog vaak opgebeld, maar elke keer zonder enige reactie terug.

“Toen had ik zoiets van: dan stop ik er ook mee. En ineens hoor je dat hij is overleden. Op de dag dat het bekend werd, lag hij zelfs al onder de grond. Toen stond ik wel raar te kijken”, zucht Ben in Story.

Ben begrijpt er niks van. Pierre stond altijd graag in de belangstelling en kan zich niet inbeelden dat dit het afscheid is wat hij altijd wou.

“Ik begrijp dat je geen behoefte hebt aan belangstelling als je zwaar ziek bent, maar als artiest vond hij die belangstelling wel fijn. Hij kende dat spel. De artiest heeft de media nodig en andersom. Hadden ze maar iets tegen me gezegd. Desnoods een flutverhaal dat hij in zijn buitenhuis zou zitten, dan had ik daar vrede mee gehad. Maar ook dat gebeurde niet en dat is heel spijtig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl