Wie Anita Meyer graag nog eens ziet optreden zal goed naar haar agenda moeten kijken. De zangeres treedt nog één keer per week op en geniet daarnaast vooral van haar wel verdiende rust en haar partner Martin.

Door haar relatie met Martin heeft Anita er zes bonuskleinkinderen bij en daar put ze veel energie uit. “Een kleinkind woont redelijk dichtbij en komt best vaak bij ons over de vloer. Maar het is niet zo dat we een vaste oppasdag hebben”, zegt Anita in Story.

Uit haar vorige relatie met Ton de Leeuwe heeft Anita één dochter: Patty. Zij werkt als adovcaat en heeft ook Bekende Nederlanders tussen haar clientèle. “Ik ben heel trots op haar. Ze doet het fantastisch en heeft een heel drukke baan.”

Met Ton was Anita achttien jaar samen, met Martin ondertussen twintig jaar. “We hebben allebei een druk leven en we laten elkaar vrij. Overdag zijn we eigenlijk altijd voor onszelf bezig. En ’s avonds zijn we samen. Dat werkt heel goed.”

Anita en Martin nemen de dag zoals hij komt en ze genieten van de kleine dingen die het leven te bieden heeft. “En net daarom ben ik ook echt blij met mijn besluit om niet meer zoveel op te treden. Het is lekker om op een selectie manier te kijken naar wat ik wel en niet wil. Het betekent ook dat ik tegen veel mensen ‘nee’ zeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl