Terwijl voor de ene de hoop groter wordt dat André Hazes en Monique Westenberg terug een koppel gaan vormen, wordt voor de ander de hoop elke dag een beetje kleiner. Terwijl er de ene dag nog wordt gefluisterd dat André en Monique binnenkort weer zouden gaan trouwen, wordt dat door de ander weer volledig de kop ingedrukt.

Onlangs schreef Party nog dat het gezin genoot van een heerlijke vakantie samen in Thailand en dat de sfeer er opperbest was. Een beeld dat Story dan weer graag de kop indrukt. Want van een vrolijke sfeer was er absoluut geen sprake volgens het weekblad.

Wanneer het gezin terugkomt van reis merkt Story op dat de sfeer nogal koeltjes is tussen Monique en André. Al heeft zo’n lange vliegreis daar misschien natuurlijk iets mee te maken.

Feit is wel, dat Story nog enkele andere geruchten die Party schreef wil ontkrachten. Zo vertelde Party dat er een filmploeg mee was naar Thailand om beelden vast te leggen voor de Videoland-documentaire, maar weet Story te vertellen dat er helemaal geen filmploeg mee was.

André lijkt ook helemaal niet bij Monique in te wonen, zoals eerder al werd beweerd. André bezoekt er wel twee dagen per week zijn zoontje, maar keert elke avond gewoon braaf terug naar huis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl