Iedereen is benieuwd naar wat 2023 voor hem of haar in petto zal hebben. Maar iedereen is ongetwijfeld ook benieuwd naar wat 2023 voor André Hazes in petto zal hebben.

Valt André dan toch weer voor de charmes van Monique Westenberg, of komen er andere vrouwen op zijn pad waarmee hij een relatie begint? Paragnost Thomas doet een voorspelling in Party.

“André en Monique blijven wel met elkaar in contact en dat kan natuurlijk ook niet anders, want ze hebben samen een kind. Het blijft tussen hen in de sfeer van aantrekken en afstoten. Ik voel dat er absoluut geen huwelijk komt.”

En dat stemt Monique verdrietig, zegt Thomas. André daarentegen blijft niet bij de pakken zitten en gaat op zoek naar meer regelmaat en balans in zijn leven. Hij is nog volop herstellende van zijn verslavingen en heeft nog heel wat te verwerken.

“André gaat iemand ontmoeten bij wie hij zijn rust kan vinden, maar helaas zal dat van korte duur zijn. Ik heb het eerder al eens gezegd en daar blijf ik bij: het wordt iemand uit de showbizz. Het zal Maan niet zijn, maar je moet denken aan een type zoals zij. Een vrouw die net zo’n enthousiaste vrijbuiter is als André.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl