Heel Nederland stond eventjes op zijn kop door de geruchten en het nieuws rond presentator Matthijs van Nieuwkerk. Hij werd omschreven als een monster, iemand die weinig respect toonde voor zijn werknemers.

Voor heel wat collega’s was het even slikken en sommigen zagen hun held aan de schandpaal genageld worden. Zo ook Beau van Erven Dorens en Humberto Tan.

“Ik ben het zelf nog aan het verwerken dat een van mijn allergrootste helden nu aan de schandpaal is genageld. Terecht, ontzettend terecht, maar het blijft verschrikkelijk pijnlijk”, citeert Weekend Beau.

Ook voor Albert Verlinde was het even schrikken toen hij het nieuws te horen kreeg. “Laten we maar eerst even de onderzoeken afwachten. Ik vind dat we altijd heel snel ergens klaar mee zijn. Iedereen heeft er vijftien jaar van genoten en is er regelmatig aangeschoven. Ik zelf niet, ik ben er zelden geweest.”

Albert heeft ‘DWDD’ altijd een goed programma gevonden, al krijgt het nu toch een wrange nasmaak. “Het blijkt gemaakt te zijn in een giftige omgeving. Dat wil niet zeggen, dat ik klaar ben met Matthijs, maar ik denk wel dat hij zichzelf te rade moet gaan en op zijn minst sorry moet zeggen, zonder dat mensen daarop aandringen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl