Hij gaat mee naar Liverpool

Komende zomer is het zover, dan trouwen Duncan Laurence en zijn vriend Jordan met elkaar. Het wordt een intieme plechtigheid in het bijzijn van familie en goede vrienden.

Het koppel trouwt in Zweden en het is een dag waar Duncan heel erg naar uitkijkt. “Ik verheug me op het moment dat we echt ‘ja’ tegen elkaar zeggen. We gaan allebei een tekst schrijven wat de ander voor ons betekent”, vertelt Laurence in Story.

En zo weet Duncan al wat hij gaat vertellen aan zijn grote liefde tijdens deze prachtige dag. “Ik ga hem vertellen hoeveel ik van hem hou en dat hij zo knap is. We klikken in alles, we vormen zo’n goed stel samen. Daar verbazen we ons zelf ook over.”

Duncan en Jordan zijn nu zo’n drie jaar samen en na amper 9 maanden heeft Jordan Duncan al ten huwelijk gevraagd. En was corona er niet geweest, dan waren ze waarschijnlijk al eerder getrouwd.

“De reden dat we nu voor een weddingplanner hebben gekozen, is dat we nu heel druk zijn met het Eurovisie Songfestival. Ik heb geen tijd om alles zelf te regelen. Dion Cooper en Mia Nicolai zingen het door Mia en mij geschreven nummer ‘Burning Daylight’. Ik ga dus mee naar Liverpool waar het festival dit jaar wordt gehouden en waar we hopen van hoog te eindigen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl