2022 zal voor Henny Huisman altijd een bijzonder jaar blijven. In dat jaar werd hij voor de allereerste keer overgrootvader. Zijn kleindochter Emma beviel van een zoontje Michael.

Emma is zelf nog maar twintig en haar vriend Maurits 22, en het kindje was niet meteen gepland. Maar toch meer dan welkom. “Je moet het zo zien: je kunt er beter een kindje bij krijgen dan een kindje verliezen. En daar heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in”, zegt Henny in Party.

Het was voor iedereen even schrikken, maar Emma en Maurits doen het goed als ouders en Henny is erg trots op zijn achterkleinkind.

“Eigenlijk doen ze het beter dan voordat ze ouders waren: ze hebben meer verantwoordelijkheidsgevoel gekregen. Emma is toen ze klein was door mijn dochter Nikki en haar man Frank geadopteerd uit Suriname. Vanuit haar toots is Emma denk ik een stukje verder in haar ontwikkeling dan de meeste Nederlandse vrouwen van rond de twintig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.