Toen bekend raakte dat René van der Gijp van plan was om met beelden van de NPO 1 tv-hit ‘Chansons!’ de draak te steken, werd Rob Kemps volgens René woest aan de telefoon.

Als Party René mag geloven begon Rob door te telefoon te schelden en deed hij heel wat pogingen om het gebruik van beelden van ‘Chansons!’ te voorkomen. Iets wat hem ook lukte, maar wel een flinke deuk in zijn reputatie opleverde.

Ook Johan Derksen was geschrokken van de reactie van Rob, want dat was niet de man die hij kende. “Hij is best een aardige jongen. Maar hij denkt waarschijnlijk dat wij iets geks daarmee willen doen”, klonk het bij ‘Vandaag Inside’.

Een groot contrast met Jeroen Van der Boom die hetzelfde lot onderging. Ook met zijn programma ‘Hoge Bomen’ werd flink de draak gestoken.

Al kon Jeroen daar gewoon om lachen. “Je zou bijna gaan houden van die Jeroen van der Boom. Die zei: ‘Nou prima joh, steek maar de draak ermee!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.