Ooit ging het niet zo goed met Dave Roelvink. Hij was niet om een glaasje alcohol meer of minder verlegen, maar hij heeft zijn leven ondertussen over een heel andere boeg gegooid. Hij leidt nu een rustig gezinsleven met zijn vriendin en zijn zoontje.

“Ik vind het leuk om veel tijd aan mijn gezin te besteden. Ik ga geregeld uit eten, de gezelligheid is er nog, maar ik ga iets eerder naar huis dan vroeger. Ik drink geen alcohol meer. Nooit meer. Het is de bedoeling dat ik nooit meer aan de drank en drugs ga”, klinkt het in Story.

Maar geen alcohol betekent ook geen nachtleven meer voor Dave. “Voor mij werkt het niet om met een spa blauw in Bolle Jan, een kroeg in Amsterdam, te staan.”

Niemand had dit ooit zien aankomen dat Dave zo’n ommezwaai zou maken, zeker niet nadat hij veelvuldig in het nieuws kwam met zijn losbandig gedrag. Na enkele situaties die niet door de beugel konden kreeg hij zelfs een taakstraf van 150 euro.

En zo volgden er nog vele andere situaties waardoor Dave niet meteen in een goed daglicht kwam te staan. Maar daar is nu duidelijk verandering in gekomen, en dat zien we graag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.