Drie puberende zussen in huis, het is geen wonder dat dat af en toe voor strubbelingen kon zorgen. Lisa, Amy en Shelley mogen nu dan wel onafscheidelijk zijn en bijzonder succesvol als het meidentrio OG3NE, het is ooit anders geweest.

“Als kind waren we al beste vriendinnetjes. Maar daarna werd het even drama, dat heb je als drie meiden gaan puberen. Het is ook niet gezond als je nooit ruzie hebt. Zonder die ruzies groei je juist uit elkaar, denk ik. Wij hebben erdoor geleerd dat we alles tegen elkaar kunnen zeggen, heel fijn als je samenwerkt”, zeggen de meisjes in Party.

En ondanks dat het stevig kon knallen tussen de zusjes, werd er al die tijd altijd maar muziek gemaakt. Al was dat niet makkelijk voor 11-12 jarige jonge meisjes.

“We waren altijd bang dat op school niemand het mooi vond. Ik durfde er vaak geen woord over te zeggen. We brachten veel tijd met elkaar door, dus dan komt ruziemaken vaker voor. Het was lang niet altijd even leuk.”

Voor hun carrière hebben ze ook heel wat moeten opgeven en dat deed soms pijn. “We hebben toen een tijdje besloten om niks meer te doen. Tot we werden gevraagd voor ‘The Voice Of Holland’. Daar werd het zangvuurtje weer aangewakkerd en is OG3NE nu populairder dan ooit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.