Het ziet er blijkbaar naar uit dat het toch terug goed zal komen tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen. Linda heeft toegegeven terug te praten met Jeroen en ze zijn regelmatig bij de therapeut te vinden om er weer aan henzelf te werken.

Haar getuigenis over wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd is wel niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Want volgens veel critici vraagt ze nog steeds teveel medelijden van iedereen om haar heen.

“Na acht maanden is ze eigenlijk nog steeds best wel in haar zelfmedelijden blijven hangen”, vertelt Rob Goossens bij ‘RTL Boulevard’.

En ook Angela de Jong maakt lichtjes brandhout van Linda, schrijft Party. Zo vindt Angela Linda erg dom overkomen en is ze verbaasd over Linda’s uitspraak dat Jeroen een ‘verkeerde zin’ in zijn officiële verklaring had opgenomen.

Jeroen zou in die verklaring laten opnemen hebben dat Linda wel degelijk op de hoogte was van zijn misstappen. Iets wat Linda tot nu toe nog altijd blijft ontkennen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.