Te horen krijgen dat je huidkanker hebt, er zijn leukere dingen in het leven. Ria Valk kreeg de diagnose een tijdje geleden en moest meteen onder het mes. Gelukkig krijgt ze veel steun van haar vriend Hans.

“Ik ben nu al tweeënhalf jaar met Hans, dat ius mede een lekkere reden dat het nu goed gaat met mij. Je bent niet meer alleen. Ik heb het echt heel leuk met hem”, glundert de zangeres in Weekend.

“Ik geniet erg van et gewoon samen kunnen zijn en dingen kwijt kunnen Met die operatie dacht ik wel: je loopt weg! Maar dat deed ie niet. Ik heb Hans laten bellen door de kliniek trouwens. Ik dacht, die schrikt zich gek, maar hij liet niks merken.”

Hans is een aantal jaren jonger dan Ria en dus noemt ze hem wel eens haar toyboy. Ria had immers nooit gedacht dat Hans voor haar zou kiezen.

Ria zingt nog altijd even graag en vormde heel lang een trio met Willeke Alberti en Anneke Grönloh. “We waren tieneridolen. Dat is natuurlijk allemaal heel anders, lijkt mij, met al die talentenjachten. Al die mensen die zingen. Iedereen zingt, Heel Holland Bakt niet, maar zingt”, besluit ze lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.