De familie Hoogkamer lijkt bijzonder getalenteerd te zijn. Nadat Mart Hoogkamer bijzonder populair is geworden in Nederland doet nu broertje Luciano ook heel hard zijn best om een carrière uit te bouwen.

Mart zijn carrière begon in 2016 toen heel deelnam aan ‘Hollands got talent’, maar kwam pas echt van de grond door zijn nummer ‘Ik ga zwemmen’. Het is zijn moeder Diana die haar zoon opgaf voor de wedstrijd.

“Ik heb hem met een smoes naar daar gelokt. Ik zei dat we uit gingen eten, maar in plaats daarvan moest hij auditie doen. Ik kan wel zeggen dat hij zijn zangtalent van zijn vader Mart sr heeft geërfd”, zegt zij in Story.

Maar nu lanceert Luciano dus zijn eerste single: ‘De zon schijnt’. “Mijn broer was mijn mentor. Maar nu niet meer. Nu doe ik het zelf. Althans dat probeer ik. Uiteindelijk wil ik gewoon Luciano zijn en niet de broer van Mart Hoogkamer.”

Toch heeft Luciano voor zijn eerste single de raad en mening gevraagd van zijn broer. Toen die laaiend enthousiast was , besloot Luciano om er voor te gaan. “De band met Mart is goed. We spreken elkaar dagelijks, ook al is hij erg druk. En ook mijn vader geeft me tips en laat me lekker mijn gang gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.