Geen vrolijk nieuws uit het kamp van model Doutzen Kroes. Zij heeft afscheid moeten nemen van haar vader Johan. Hij werd 70 jaar. Het gebeurde compleet onverwachts.

“Doutzen haar zus, Rens schreef een emotioneel bericht op Instagram. “Zo plotseling naar het licht, je had de rol als vader om mij te laten voelen hoe het is om in mijn eigen droomwereld te zitten en hoe eenzaam het kan zijn als je niet eerlijk naar jezelf bent”, begint Rens haar bericht.

“Je hebt meegeholpen om mij hier uit te halen. En doordat ik die zwaarte los kon laten, liet ik jou los. Toen was er ruimte en alleen maar liefde. Heel veel liefde.”

Ook voor Doutzen speelde haar vader een belangrijke rol in haar leven. Hoewel ze haar vader altijd uit de publiciteit hield, hield ze zielsveel van hem.

Het ging wel vaker niet zo goed met Johan, zegt Story, en moest enkele jaren geleden afkicken van de drank en drugs. Maar de familie wist die problemen te overwinnen, hoe moeilijk ook. Door hem raakte Doutzen gepassioneerd door het schaatsvirus en dacht ze er even aan om carrière te maken op het ijs. Zijn enthousiasme maakte dat ook zij enthousiast door het leven ging. Alleen zal ze dat vanaf nu zonder hem aan haar zijde moeten doen. Veel sterkte Doutzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.