Toen Mart Hoogkamer de eerste keer een biertje naar zijn hoofd kreeg gegooid op het podium werd het de zanger teveel en verliet hij het podium. Volgens veel artiesten een wel erg drastische beslissing na de eerste keer.

Ook Jannes vond het misschien een beetje overdreven. Dat vertelt hij in Party. “Bij de eerste keer dat het hem overkwam, daar ben ik eerlijk in, dacht ik: ach, dat gebeurt een keer. Even op je tanden bijten en doorgaan. Maar hij is van de bühne gegaan en daarna ook voor de tweede keer.”

Uiteraard worden zo’n situaties allemaal gefilmd en verschijnt dat heel snel op het internet. De beslissing die Mart nu maakt is een groot ding geworden, terwijl dit eigenlijk gewoon klein had moeten blijven.

Voor Jannes hoort het bier gooien er een beetje bij, zeker op grote festivals. Maar hij wil ook graag benadrukken dat het gevaarlijk kan zijn en gewoon niet leuk voor de artiest, organisatoren en andere aanwezigen.

“Ik gun Mart zijn succes en er moet vooral plezier gemaakt worden. Maar er moet ook respect getoond worden voor de artiest, de organisator, de aanwezigen en vooral het dure materiaal op het podium.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.