Tientallen jaren lang waren Erica en Martien Meiland een gelukkig koppel. Toen de twee besloten om te scheiden, kregen ze elk ook geen nieuwe liefde. En dat hebben ze lange tijd zo gehouden. Tot Sander van Betten ten tonele verscheen en een korte romance beleefde met Erica.

Die relatie eindigde niet meteen op de meest prettige manier, maar de storm is ondertussen wel al eventjes gaan liggen. Sander zou ondertussen gelukkig geen hekel meer hebben aan de hele familie, zoals hij vlak na de breuk wel had.

Al kreeg de man vlak na de breuk toch nog heel wat te verwerken. Zo waren er weken dat hij meer dan vijftig dreigementen kreeg via Instagram, schrijft Party.

“Die familie is dusdanig geliefd dat als je wat over ze zegt, je heel veel berichten met kotshoofdjes en teksten krijgt als ‘Ik moet jou niet tegenkomen’.” En dat vond Sander toch behoorlijk heftig.

“Dan denk ik wel: waar zijn jullie mee bezig? Ik zie het allemaal een beetje als een lolletje, ben het allang weer vergeten en dan krijg ik dat soort berichten. Heel irritant. Ik heb enkele van hen opgespoord en hen gebeld. Zij waren verbaasd dat ze mij ineens aan de lijn hadden. Toen volgden snel excuses en haalden ze hun bericht weg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.