Het is bijna niet te geloven dat het al 5 jaar geleden is dat de moeder van Lisa, Amy en Shelley Vol, alias Og3ne, kwam te overlijden. De vrouw stond altijd aan de zijde van haar 3 dochters en steunde hen bij alle grote stappen die ze maakten.

Zo ook tijdens hun deelname aan het Junior Songfestival in 2007, hun deelname aan ‘The Voice Of Holland’ en bij het grote Eurovisiesongfestival, waar ze elfde eindigden. Isolde, want zo heet de vrouw, reisde ondanks haar ziekte toch af naar Kiev, zonder dat de zusjes op de hoogte waren.

De zusjes die graag hoger waren geëindigd, dropen teleurgesteld af naar het hotel. Maar die teleurstelling verdween als sneeuw voor de zon toen ze hun apetrotse mama zagen, schrijft Story.

Dat was één van de laatste mooie momenten die ze samen beleefden, want 2 maanden later overleed de vrouw. De meisjes stonden in één klap anders in het leven, maar hun zussenband is er alleen maar sterker op geworden.

“Na vijf jaar is de pijn nog heftig. Het is hartverscheurend en je neemt het de rest van je leven mee. Het gemis is er continu”, zegt Amy nog aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.