We zouden het bijna vergeten dat wijlen André Hazes nog een tweede dochter heeft Nathalie. Nathalie is de dochter uit zijn eerste relatie, met Annie Dijkstra. En zij lijkt het nu wel wat te bont te maken.

Nathalie zou samen met haar man Remco vastzitten in de gevangenis in Spanje, meerbepaald Santa Cristina d’Aro, waar ze een verblijfplaats heeft. Volgens buurtbewoners zou ze daar al zitten sinds mei.

Naar het schijnt zouden Nathalie en Remco zijn opgepakt tijdens een grootse inval, 11 mei jongstleden. Er zouden zo’n negentien mensen zijn gearresteerd binnen een operatie waarin gefocust werd op een netwerk dat zich bezighoudt met drugshandel.

Dat zou dus willen zeggen dat Nathalie Hazes wordt beschuldigd van drugshandel, samen met een heleboel andere mensen. Na de inval van de politie vroeg Nathalie nog aan iemand om op hun hond te passen en liet daarna niks meer van zich horen.

“Sinds die inval heeft niemand nog iets van haar gehoord. Wat we hier hebben begrepen is dat ze naar de gevangenis van Figueres is overgebracht? Of ze daar nog steeds zit, is niet bekend. Maar hun huis is nog altijd onbewoond…”, klinkt het in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.