2022 is een echt feestjaar voor Jeroen Van der Boom. Hij is dit jaar maar liefst 20 jaar samen met de liefde van zijn leven. Maar hij mag ook gerust vieren dat hij nog altijd een succesvolle zanger is in Nederland.

Jeroen blikte recent nog terug op zijn carrière in het NPO 2-radioprogramma ‘Eddy’s Nachtwacht’. Zo vertelde hij daar over zijn ontmoeting met Dany de Wit, die hij leerde kennen in Showbizzcity in Aalsmeer.

“Daar werkte een heel mooie salesmanager en die boekte mij heel vaak. En toen dacht ik: ‘potverdikkie, dat is toch wel heel erg spannend.’”, citeert Party Jeroen.

Toch was de romance tussen hem en Dany behoorlijk ingewikkeld aan de start. Dany was nog getrouwd en ook Jeroen stond op het punt om te gaan trouwen met zijn jeugdliefde.

Maar er was geen houden meer aan, en Jeroen en Dany waren stapelverliefd op elkaar. Jeroen probeerde nog een tijdje zijn gevoelens te onderdrukken, maar is er uiteindelijk toch voor gegaan.

“Het mooiste, zeggen wij altijd: we hadden nog geen kinderen, dus dat is niet wat ons bond aan onze vorige relaties. We hebben met respect onze vorige relaties beëindigd en zijn samen verder gegaan.” En dat lijkt ons een heel goede beslissing te zijn geweest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.