De eerste aflevering van ‘Beste Zangers’ zit er ondertussen op en het was al meteen heel erg genieten. Ook de artiesten hebben intens genoten van de periode dat ze in Sevilla waren. Ze leerden elkaar heel snel beter kennen en ontdekten nog maar eens hoe leuk het is om muziek te mogen en kunnen maken.

Vooral Roxeanne Hazes was dat gevoel eventjes kwijt. Zij was haar plezier in de muziek een beetje verloren. “Door die coronaperiode wist ik niet meer zo goed waar ik aan toe was: ik stond zo lang stil. Dat maakte me erg onzeker”, bekent ze aan Story.

Door haar deelname voelde ze opeens weer dat bijzondere gevoel. Dat gevoel waarbij je gaat beseffen dat muziek maken, zingen, etc niet als werken aanvoelt.

En er is nog meer. Want volgens omstaanders lijkt Roxeanne zich steeds beter en beter te voelen. En dat zou misschien ook wel kunnen leiden tot een verzoening met haar moeder Rachel. “Het zal ons niet verbazen als het weer goedkomt tussen die twee? En dat zou niet alleen Rachel maar ook André heel gelukkig maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.