Het is een feit als men zegt dat de zon de mensen gelukkiger maakt. Maar niet alleen gelukkiger maar ook vergevingsgezinder. Dat bewees ook Bibi Breijman. Zij vergaf Waylon nadat hij een scheve heeft gereden.

Onlangs zei Waylon nog op sociale media: “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk. En ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”

Bibi voorzag de post van Waylon meteen van een mooi antwoord met enkele foto’s bij. Daarbij schreef ze: “Maar ook eikels zijn lieve vaders”

En dat is volgens Party een mooi teken dat Bibi wil aantonen dat ze verder kijkt dan enkel maar de fouten die Waylon heeft gemaakt.

De 2 zijn bereid te werken aan hun relatie en dat bevestigt ook Waylon op Instagram. “Het gaat goed, maar daar wil ik het verder bij laten. Dit is een privékwestie en wij gaan dat met elkaar gewoon oplossen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.