Het zit de bekende Nederlandse vrouwen niet mee. Na de beschuldigingen aan het adres van Jeroen Rietbergen en Leontine Borsato, zetten de twee vrouwen een punt achter hun relatie en gaan ze terug als vrijgezel door het leven.

Leontine gaf haar relatie met Marco nog een 2de kans, maar die draaide al heel snel op niks uit. Wie er uiteindelijk een definitief punt achter zette, en waarom precies, dat is nog maar de vraag.

Leontine wil graag een nieuwe start maken en gaat net zoals haar collega Linda de Mol op zoek naar een ander huis waar ze kan wonen en een nieuwe toekomst kan opbouwen.

Waar Leontine gaat wonen, daar is nog geen zekerheid over. Zo zou ze interesse hebben getoond in Hoofddorp, maar misschien blijft ze ook wel gewoon in het Gooi wonen.

Zo te zien is Leontine helemaal klaar om een nieuwe start te maken in haar leven, en hopelijk voor de presentatrice hoort daar binnenkort ook een nieuwe liefde bij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.