Wie deze zomer eens goed wil lachen kan in de cinema terecht voor ‘Bon Bini Holland 3’. De film liep dan wek 2 jaar vertraging op, eindelijk is hij dan toch te zien. In de hoofdrol zien we Jandina Asporaat. Ook hij is blij dat iedereen de film eindelijk kan zien.

“Het geheim van ‘Bon Bini Holland’ is vooral het publiek. Voordat de film begint zijn ze al vrolijk. Dat je denkt: ‘wat heeft iedereen gedronken? Tijdens de film zijn ze ook uitzinnig. Na afloop overheerst een gevoel van trots, want het is echt hun film”, zegt Jandino in Party.

Dat laatste was dan ook voor Jandino een belangrijke reden om de film pas te releasen na de pandemie. “Met ‘Bon Bini Holland 3’ pretendeer ik niet dat ik de wereld aan het redden ben met allerlei ingewikkelde plots, maar je vergeet anderhalf uur wel even al het gedoe van het dagelijkse leven.”

De film opnemen was één groot feest voor de acteur, op één incident na. Tijdens een gevecht met mede-acteur Rico Verhoeven heeft die laatste Jandino een gekneusde rib bezorgd.

“Mensen denken dat ik een grap maak, maar ik heb na dat gevecht drie weken lang niet normaal kunnen slapen op mijn rechterzij. Wat een rotzak!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.