Het is al eventjes geleden dat Anita Witzier nog eens een nieuw programma mocht presenteren op televisie. Maar nu is ze terug met een gloednieuw programma, al gaat ook dit programma over de liefde.

Anita presenteerde een aantal jaar ‘Memories’, een programma dat altijd goed werd onthaald door de kijkers, zegt Party. Tot ze op een dag werd vervangen door Katja Schuurman. Het programma bloedde dood en dat zou wel eens te maken kunnen hebben met het feit dat Katja vooral veel vragen over seks stelde aan de deelnemers.

Heel wat kijkers uitten toen hun ongenoegen op internet en er werd unaniem besloten dat een liefdesprogramma presenteren niet zomaar iets eenvoudigs is. Volgens velen is het een vak apart.

Maar nu staat er dus een nieuw televisieavontuur klaar en ook nu staat het vertellen van liefdesverhalen terug centraal. ‘Festival Van de Liefde’, want zo heet het programma wordt een soort liefdesontdekkingsreis.

Tijdens het programma krijgt ze het gezelschap van medepresentator Edson da Graçca. Samen reizen ze door Nederland op zoek naar bijzondere verhalen over de liefde. Benieuwd? Het programma zal vanaf augustus te zien zijn op de Nederlandse televisie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.