De relatie van Bibi Breijman en Waylon stond eventjes op een helling. Waylon had zijn partner bedrogen tijdens haar 2de zwangerschap en dat kwam hard aan bij Bibi die het nieuws vernam, 2 weken na haar bevalling.

Voor veel koppels betekent bedrog het einde van een relatie, maar niet voor Bibi en Waylon. Zij willen hun relatie graag nog een tweede kans geven.

Maar dat gebeurt alleen maar op 1 voorwaarde, schrijft Party. Bibi zou Waylon hebben laten weten dat ze terug wil naar Den Haag, dichter bij haar familie. Het is immers superhandig om je familie dicht in de buurt te hebben wanneer je 2 kinderen moet opvoeden.

Een makelaar gaat nu voor het koppel op zoek naar een geschikt huis waar Waylon en Bibi dan een nieuwe start kunnen maken.

Binnenkort kunnen de vrienden van het koppel zich dus verwachten aan een house-warming. Wie daar niet bij hoort is ex-hartsvriendin van Bibi: Yvonne Coldeweijer. Zij hield het bedrog van Waylon verborgen en dat kon Bibi maar niet appreciëren. Exit-vriendschap.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.