Of zangeres Glennis Grace nog altijd lid is van ‘Ladies of Soul’, het is moeilijk in te schatten. Officieel is ze nog lid van de groep, maar van de vriendschap tussen Edsilia, Candy, Berget en Glennis blijft nog maar weinig over.

De vriendschap lijkt vooral van één kant te komen en het is niet die van Glennis. Volgens de fans had ze de eer aan zichzelf moeten laten en zelf uit de groep moeten stappen na het bewuste JUMBO-incident.

Door het voorval kreeg niet alleen Glennis maar ook de groep negatieve publiciteit en dat kunnen ze missen als kiespijn. Het is bovendien erg jammer voor de resterende leden van de groep, die niks verkeerd hebben gedaan.

Maar Glennis dacht er nog niet aan om de groep te verlaten en hoopte dat de storm zou overwaaien. Waarschijnlijk hoopte ze gewoon mee op een winstgevende concertreeks dat haar een mooi financieel extraatje zou opleveren.

Ondanks wat er gebeurd is namen de overige soul-ladies Glennis in bescherming. Voor hen was ze nog steeds een vriendin. “We weten niet wat er is gebeurd. En zij geeft aan dat ze niet mag praten over de zaak. Misschien valt het best allemaal wel mee…. Ook al zijn we tegen geweld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.