Tygo Gernandt gaat een mooie zomer tegemoet. De 48-jarige acteur is verliefd op de 24-jarige Dianne van den Eng en dat mag iedereen weten.

“Ik was de afgelopen zes jaar een beetje klaar met vrouw. Tot ik Dianne tegenkwam, die ongelooflijk sterk in haar schoenen staat en zodanig altijd zichzelf is, dat ik er alleen maar blij van word”, zegt hij in Story.

Dianne is geen nobele onbekende en schitterde de voorbije jaar als in verschillende reclamespotjes, films en series zoals ‘Fissa’ en ‘Jonge Garde’. Zij is naar eigen zeggen op hem verliefd geworden omdat hij altijd zichzelf is gebleven en omdat hij heel lief is.

“Het leeftijdsverschil speelt geen rol. Dat vind ik niet belangrijk. Ik val op een persoon, niet op iemands leeftijd.” Tygo heeft al een aantal relaties gehad, maar die bleven nooit lang duren. Hopelijk lukt hem dat dit keer wel. “Het lukt me maar niet om het te laten voortduren mijn relaties. En dat wordt een vervelend patroon in mijn leven. Misschien moet ik daar in de komende tijd maar eens over gaan nadenken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.