Luca Borsato deelde woensdag een emotioneel bericht waarin hij vertelt dat zijn muzikale plannen door ‘de omstandigheden’ abrupt stopgezet werden en dat hij doodsbedreigingen kreeg. Luca heeft enkele jaren geleden muziek opgenomen, maar er verscheen tot hiertoe nog niets.

Nochtans was het de bedoeling om met die muziek naar buiten te komen. Maarja, dan dook er plots één of ander verhaal op waardoor Marco Borsato in een slecht daglicht kwam te staan.

Gelukkig laten niet alle mensen Luca vallen. Zo kan hij op de onvoorwaardelijke steun van zijn vriendin Daisy rekenen. Zij neemt het op Instagram op voor haar vriendje.

“Twee jaar geleden lagen we samen op mijn bank tijdens onze eerste date en liet je mij je eerste nummers horen. Het heeft even geduurd (onze relatie trouwens ook), maar dan toch eindelijk ga je iedereen laten horen waar jij en je maatjes zo hard voor gewerkt hebben. Ik ben trots op jullie”, besluit Daisy.

Het is duidelijk dat Luca gelukkig is in de liefde, kon zijn vader maar hetzelfde zeggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.