Zij en haar vriend Jef hebben het gewoon te druk

Fans van ‘De Verhulstjes’, de populaire realityserie rond Studio100-oprichter Gert Verhulst, vragen zich af waarom Jef, de vriend van dochter Marie, zo weinig in beeld komt. In Weekend geeft Marie Verhulst tekst en uitleg.

“Jef is gewoon niet zo gek op de camera’s en de aandacht”, haalt Marie aan als reden voor de afwezigheid van Jef op het scherm.

Daarnaast blijkt ook vooral tijdsgebrek het prille koppel parten te spelen. “Hij werkt als technicus voor Studio100 en kan niet zomaar overal bij zijn omdat hij moet werken. Het is een tijdskwestie”, verduidelijkt Marie.

Marie zelf heeft het ook enorm druk, nu ze de fakkel van haar vader Gert definitief overgenomen heeft. “We hebben twee jaar stilgezeten, ik ben blij dat ik weer mag werken”, klinkt het overtuigend.

Dat heeft als gevolg dat er op dit ogenblik geen ruimte is voor trouwplannen in het leven Jef en Marie. “Ik leef van dag tot dag en stel dat ik er ooit zin in heb, dan zien we dat dan wel weer. Maar mijn prioriteiten liggen nu absoluut niet daar”, besluit Marie in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.