Donny Roelvink zal de opname van een filmpje voor Instagram niet snel vergeten. Hij werd tijdens de opnames door een wagen aangereden en ligt nu met een klaplong én gebroken ribben in het ziekenhuis.

Net geen dramatisch einde, al zal Donny er niet meteen om kunnen lachen. Neen, dat doet hij beter niet met die gebroken ribben, een pijnlijke zaak is dat toch wel. Tijdens de opnames van een filmpje maakte Sam Hoogland een cruciale fout, een fout die een drama tot gevolg had kunnen hadden: dit had Donny mogelijk niet overleefd.

Wat gebeurde er nou precies? Tijdens de opnames van een filmpje moest Sam Hoogland de rem van een wagen indrukken, maar hij vergiste zich en gaf gas. Daardoor reed de wagen Donny aan en die kwam onder de Hummer terecht.
Meteen werden de hulpdiensten verwittigd en korte tijd later werd Donny naar de spoedeisende dienst overgebracht.

De zoon van Dries Roelvink heeft enkele gebroken ribben en een klaplong. Maar hij beseft dat het véél erger had kunnen aflopen. Ja, Donny had dit mogelijk niet overleefd. Je hebt natuurlijk het slachtoffer Donny, maar ook Sam Hoogland zelf is er niet goed van. Dit voorval zal wellicht nog lang in zijn hoofd blijven hangen.

“Via deze weg wil ik even laten weten dat wij erg geschrokken zijn na wat er gebeurd is. Ik ben blij dat het naar omstandigheden goed gaat met Donny”, schrijft Sam Hoogland op Instagram.

“Wij zien in dat dit veel erger had kunnen aflopen. Ik wens Donny een spoedig herstel. Samen komen we hier fysiek en mentaal bovenop”, besluit Sam Hoogland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl