Familie Meiland plant grote verbouwingswerken

De Meilandjes hebben Noorderwijk ingeruild voor het rustigere Noordwijkerhout. Martien, Erica en Maxime willen er een nieuw leven opbouwen, maar er is nog werk aan de winkel.

“In dit huis hebben Martien en ik niet allebei ons eigen deel”, vertelt Erica in Weekend. “Maar we gaan het tuinhuis verbouwen. Daar ik ga ik overdag wonen en ’s nachts slaap ik dan in het grote huis.”

Erica ziet er alvast geen graten in om haar intrek te nemen in het tuinhuis. “Al lig ik in het kippenhok, dat moet ik zelf weten”, klinkt het bij de ex van Martien.

Overnachten in het tuinhuis mag dan weer niet. “Het gaat erom dat er niemand permanent in het tuinhuis woont”, licht Erica toe.

’s Nachts slaapt Erica dus onder hetzelfde dak als Martien. “We praten veel met elkaar en koken om de dag. Dat is ook wel weer gezellig”, besluit Erica in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.