Jarenlang woonde Maurice, de zoon van Marianne Weber dicht bij zijn moeder in Spanje. Maar daar is verandering in gekomen. Maurice werd verliefd en is terug naar Nederland vertrokken.

“Maurice was in Nederland toen zijn horecazaak in Spanje dicht was vanwege corona. Hij belde me op een dag en zei: ‘Mama, ik ben verliefd’.  Daarmee doelde hij op een pand op een prachtige locatie in Kortenhoef dat hij kan uitbaten”, vertelt Marianne in Story.

De zoon van Marianne moest er niet lang over twijfelen en stuurde meteen filmpjes en foto’s. Hij was zo enthousiast, maar twijfelde toch enorm om de stap te zetten.

“Ik heb hem toen gezegd: ‘Je hebt geen vrouw en geen kinderen met wie je moet overleggen, volg je hart!”

Voor Marianne was het wel even slikken want daarvoor woonde hij nog dicht bij haar en zag ze hem zo goed als elke dag. “Maar als mijn kinderen gelukkig zijn, maakt het me niet uit waar dat is. Maurice moet voor zijn dromen gaan, daar gaat het om. En gelukkig woont mijn oudste zoon nog dicht bij mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.