Voormalig reality-ster Roy Donders liet zich recent ontvallen dat hij wel graag zijn eigen datingshow zou krijgen op SBS 6. De excentrieke stylist zou maar al te graag opnieuw te zien zijn op televisie. In Weekend vertelt hij daar meer over.

Een datingshow lijkt Roy Donders wel wat. Hij zou graag zijn liefdesleven op het kleine scherm beproeven en opnieuw iets voor televisie doen, zei hij een poos geleden.

Intussen is Roy samen met zijn vriendin, nadat hij eerder al enkele relaties met mannen achter de rug heeft. Daarom lijkt een datingshow met hem – althans voorlopig – uitgesloten.

Een ander idee dat geopperd wordt, is een eigen realityprogramma rond zijn persoon. Roy reageert daarop: “Sowieso heb ik niet echt in gedachten om weer reality te gaan maken, maar als dat zo zou zijn, vind ik: iedereen heeft zijn eigen aanhang en fans.”

Die uitspraak doet hij nadat de interviewer hem vraagt of hij zou kunnen opboksen tegen de Meilandjes. “Ik denk dat ik een heel andere aanhang heb dan de familie Meiland. Ik heb het eerste en tweede seizoen van ‘Chateau Meiland’ wel gezien, maar daarna ben ik afgehaakt. Voor mijn gevoel was het steeds hetzelfde en dat begon mij een beetje te vervelen”, laat hij zich ontvallen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl