Zanger Lee Towers woont al meer dan 34 jaar in zijn penthouse met zeezicht in Scheveningen. Al die jaren was dat zijn vaste stek om tot rust te komen na een drukke werkdag. Maar nu lijkt hij van plan om zijn eigendom te verkopen. In Weekend lezen we er meer over.

Lee Towers blijft graag bescheiden als het over geld gaat. Hij gaat prat op zijn succes als zanger, maar over financiële kwesties zul je hem zelden of nooit een uitspraak horen doen.

Het penthouse is voorzien van alle nodige luxe en comfort. Het bestaat uit twee verdiepingen, die beiden stijlvol aangekleed en ingericht zijn. De toekomstige koper kan alvast wegdromen in een luxueuze setting met zicht op de Noordzee.

Volgens Lee is de stijgende leeftijd van hemzelf en Laura de hoofdreden om het pand van de hand te doen. Nu kunnen ze het naar eigen zeggen nog behappen om te verhuizen, binnen enkele jaren misschien niet meer.

“We raken op leeftijd en willen het toegankelijker en gelijkvloers hebben. Met de trap tussen de twee verdiepingen heb ik nog geen moeite, maar op een gegeven moment moet een mens beslissingen nemen”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl