Wie meedoet aan een programma zoals ‘Boer Zkt Vrouw’ weet op voorhand dat er veel over hem of haar zal geschreven worden. Dat weet nu ook Maud. Zij zorgde voor heel wat irritatie bij de Nederlandse kijkers.

Sociale media stroomden vol met negatieve maar ook positieve reacties over de deelneemster. En ook tv-criticus Angela de Jong liet van zich horen. Zij vertelt aan Party: “Doordat Maud in de brievenaflevering in een hangmat in haar woonkamer lag te schommelen, heb ik haar onmiddellijk ingedeeld in het hokje ‘geitenyoghurt, yoga, zweefteef’”

Maar dat is niet de enige irritatie die Angela heeft over Maud. Ze gaat nog even verder. “Haar meest irritante eigenschap is dat ze elk woord en elke lettergreep heel (pauze) na-druk-ke-lijk (pauze) uitspreekt. Daarmee geeft ze niet alleen elke zin de air mee alsof hij rechtstreeks uit de troonrede komt, maar zo wekt ze ook de indruk geen al te hoge pet op te hebben van de verstandelijke vermogens van haar toehoorder.”

Bij sommigen is de ‘haat’ zelfs zo erg dat zij de programmamakers ervan beschuldigen om Maud bewust in het programma te houden en dat er sprake is van doorgestoken kaart zodat het programma in de aandacht zou blijven.

Maar gelukkig zorgt Maud voor anderen ook voor heel wat romantische momenten. Zo zwijmelden heel wat kijkers weg bij het romantische moment tussen Maud en Evert wanneer die elkaar heel romantisch in de ogen kijken tijdens hun citytrip naar Kroatië. “Ze zijn zo lief samen!”, schrijft iemand op sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.