Ondertussen is het al 2,5 jaar geleden dat André Hazes uit de schijnwerpers verdween. Althans, hij trok zichzelf terug en trad al die jaren niet meer op. Uit de schijnwerpers verdwenen is hij nooit. Want er is altijd veel geschreven over hem en zijn relaties.

Momenteel is vooral zijn band met Monique Westenberg een veel besproken onderwerp. Zijn de twee nu terug samen, of zijn ze gewoon vrienden? Maar er is ook Andrés carrière. Een carrière die hem al veel heeft opgebracht, maar die hem nu vooral veel geld kost.

Binnenkort verschijnt op Videoland een docusoap rond André, waarin beelden zullen te zien zijn van het afgelopen jaar. Wat er precies te zien zal zijn, dat houdt hij nog even geheim.

“Waarschijnlijk hebben ze plechtig beloofd dat alle juicy ontwikkelingen in de soap te zien zijn”, vertelt RTL Boulevard presentator Rob Goossens aan Story.

In die docusoap zal ook Monique Westenberg te zien zijn, de moeder van Andrés zoon Dré. Volgens de geruchten zouden Monique en André terug samen zijn en zouden ze munt willen slaan over hun nakende trouw.

“Hun bruiloft, inclusief het jurken passen, taarten uitkiezen en alles wat past bij een knaller van een bruiloft zou, los van de docusoap, verkocht worden aan de hoogste bieder onder de tv-zenders”, luidt het bij enkele juice channels. En dat zou de verliezen van de afgelopen 2,5 jaar ruimschoots goed moeten maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.